x

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

1. Bevezető rendelkezések

Az alábbiakban leírt szerződési feltételek a Nett-Center Korlátolt Felelősségű Társaság jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával az alábbi szerződést elfogadja, amely az Európai Unió vonatkozó 97/7/EK irányelvének szabályaira épülő 17/1999. (II.5.) Korm. rend. előírásainak figyelembe vételével készült.

Kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el, esetleges kérdésével forduljon bizalommal az oldal üzemeltetőjéhez.

Amennyiben igénybe veszi az oldal szolgáltatásait és a http://www.nettcenter.hu  oldalán rendelést küld, ezzel egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri, magára nézve kötelezőnek tekinti, és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, amely Ön és az üzemeltető Nett-Center Kft. között létrejött. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy előzetes egyezség és értesítés nélkül módosítsa a szerződést, a változtatások nem térhetnek el a jogszabályi előírásoktól és nem vonatkozhat a teljesítés alatt lévő megrendelésekre. Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes szerződési feltételeket.

A webboltban csak cselekvőképes természetes ill. jogi személy vásárolhat és adhat le megrendelést. A rendelés elküldésével a megrendelő és a szolgáltató között, mint távollévők között kötött szerződés jön létre a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint. A szolgáltató kötelezettséget vállal a megrendelés tárgyában a tőle elvárható legkörültekintőbb magatartás tanúsítására, a megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat az átvételkor, vagy előzetesen kiegyenlíti.

A szerződés oly módon jön létre, hogy a megrendelő a webáruházban kiválasztott tételeket elektronikusan megrendeli. A megrendelési folyamat során Ön megismeri a termékeket, annak paramétereit, tulajdonságait és jellegzetességeit, az árakat és fizetési feltételeket és az áru átvételének módját. A megrendelés érvényesítéséhez el kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF, jelen dokumentum.)
 

2. Szerződő felek azonosítása

A szerződés a Nett-Center Kft. mint eladó, és a megrendelő, mint vevő között jön létre. A Nett-Center Kft. az általa üzemeltetett weblapon keresztül leadott rendelésekért felel, azt nyilvántartja és a szerződés keretei között teljesíti. A rendelés elfogadásához az Ön, vagy cége azon adatai szükségesek, amelyeket a weblap regisztrációs oldalon kell megadni. A hiányosan, hamisan, vagy pontatlanul megadott adatokkal a megrendelés elutasításra kerül, illetve a szerződés nem jön létre. Amennyiben a regisztrált adatok nem felelnek meg a valóságnak a rendelést töröljük és a teljesítésétől indoklás nélkül elállunk. A rendelés státuszáról e-mailben értesítjük.
 

3. Jótállás, szavatosság, elállás

Abban az esetben , ha az áru hibás illetve meghibásodik a Ptk. a 151/2003.(IX.22.) Korm. rend. illetve a 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet szerint jár el az eladó. Ennek érdekében a vásárló kérheti a jótállási jegy szerint az áru javítását, javítószolgálat igénybevételét, az áru cseréjét.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, azt telephelyünkre történő visszajuttatás után javítjuk, vagy cseréljük. Amennyiben a szállítás során sérült a termék és az a csomagoláson látható, azt a szállító cég alkalmazottjának azonnal jelezni kell és erről jegyzőkönyv kiállítása kötelező. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Amennyiben a törvénytől eltérő szavatosságot, vagy jótállást biztosít az eladó, minden esetben az értékesített termék információs lapján teszi közzé. Az információs lapon található eltérő szavatossági és jótállás vállalását jelen szerződéssel együtt kell értelmezni.
A Nett-Center Kft. kellékszavatosságot vállal az általa értékesített termék után, amennyiben az nem felel meg a szerződéssel elérni kívánt célnak, vagy a rendeltetésszerű használat követelményeinek a teljesesítés időpontjában. 
A fogyasztó kifogásait a vásárlói ügyfélszolgálat keretei között érvényesítheti.

A Nett-Center Kft. az új és tökéletes állapotú termékek mellett alkalmanként olyan új és használt árukészletet is kínálhat eladásra, melyeknek beszerzése kedvező feltételekkel történik. (pl. a gyártók aktuális modellválasztékában már nem szereplő vagy sérült termékek) Ezeket az árukat az információs lapon külön megjelöljük, közöljük azok műszaki színvonalát, használhatóságát, alapvető tulajdonságát és az értékesítés feltételeit, melyek biztosítják azokat az információkat amik a vásárló döntéshozatalához szükséges.
 

4. Árak

A termékek adatlapján feltüntetett ár a termék bruttó ajánlati ára, mely tartalmazza a 27%-os általános forgalmi adót. Ezenkívül külön lapon szerepel a szállítási szolgáltatás költsége. Az ajánlati ár ennek megfelelően az adott pillanatban érvényes áru vételárából, valamint a szállítási árból tevődik össze, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi és a rendelést jóváhagyja. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható. Amennyiben valamely rendelés, vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak.

Az árak folyamatosan követik a beszerzési árak változásait. Ezért az eladó fenntartja magának az indokolás nélküli árváltoztatás jogát, amely a már megrendelt termék árát is érintheti, de erről az eladó szállítás előtt köteles egyeztetni a megrendelővel. Nagyobb összegű vásárlás esetén a Nett-Center Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a vásárlóval egyeztetve előleg fizetést kérjen.
A webáruházban közölt termékek nem az aktuális készletet tükrözik! Előfordulhat, hogy a Vásárló által megrendelt terméket már a Nett-Center Kft. sem tudja beszerezni. Ebben az esetben a Nett-Center Kft-t kártérítési kötelezettség nem terheli.
Az akciós kerékpárok, akciós termékek esetében előfordulhat, hogy az akciós ár csak a készleten lévő kerékpárra, termékre érvényes.
A webáruházban található termékek melletti ár csak internetes megrendelések esetén érvényes, az üzletben ettől eltérő árak szerepelhetnek. Ha személyesen szeretné átvenni a terméket a webáruházban található árral, akkor kérem adja le rendelését, és válassza az üzletben való átvételt!
 

5. Az eladó felelősségvállalása

A Nett-Center Kft. nem vállal felelősséget az információs oldalon esetlegesen előforduló elírási hibákért, az oldalon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk, melyet nem minden esetben közlünk. Az árváltozás jogát fenntartjuk. A Nett-Center Kft. fenntartja magának a jogot a felhasználóval szemben, a szolgáltatás és a tartalom egészére, vagy csak egy részére vonatkozó törlésre, szüneteltetésére, változtatásra bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, illetve a szolgáltatás és tartalom teljes körű, vagy részleges megszüntetésére. Az ebből eredő károkért felelősséget nem vállal. Mivel a Nett-Center Kft. mint kereskedő lép fel a gyártók és a vásárló között, ezért nem vállal felelősséget, semmilyen olyan kárért, amely a vásárlás után közvetlenül, vagy közvetve a megvásárolt áruval kapcsolatos. Ön kijelenti, hogy a harmadik személy által a Nett-Center Kft-n keresztül nyújtott szolgáltatással kapcsolatos jogi és kártérítési vitákba nem vonja be a Nett-Center Kft -t, és dolgozóit. Ezen ügyek intézése csak a gyártó és a vásárló hatáskörébe tartozik.
 

6. A vásárló felelősségvállalása

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a Nett-Center Kft. számára. A Nett-Center Kft. ilyen esetben a többletköltséggel megterheli megrendelő virtuális számláját, és annak teljesítésekor a többletköltség összegéről számlát állít ki.
 

7. Pénzügyi elszámolás

Az eladó az áru kiszállításakor minden esetben számlát küld, melyet az áru leszállításának átvételekor kell egy összegben kifizetni, illetve egyes esetekben a cég székhelyén áru átvételekor, illetve előre utalással.
Utánvétes fizetési mód esetén külön költséget nem számol az eladó.
 

8. Szállítási határidők, árak és feltételek

Cégünk vállalja, hogy a megrendelt csomagokat 5-7 munkanapon belül a futárcég részére átadja (amennyiben a megrendelt termék raktáron van), és azok további 48 órán belül kiszállításra kerülnek, amely a hétköznapokra értendő.

 A szállítás futárszolgálattal történik. Szállítási díj egységesen bruttó 1990,- Ft csomagonként.
Előre utalás esetén várja meg kollégánk jelentkezését, és a számla kiállítását! 
Áraink csomagonként értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

A fentiektől eltérő szállítási határidők az adott árucikknél külön megjelölésre kerülnek. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó.
Amennyiben a Vásárló a Nett-Center Kft. által összeállított csomag feladása után mondja vissza megrendelését, a szállítás teljes költsége a Vásárlót terheli!
Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a webshop szerkesztőségét kártérítési kötelezettség NEM terheli.
 

9. Szerzői jog

Tilos a Nett-Center Kft. engedélye nélkül a nevet, képet, logót felhasználni, minden olyan termékhez, vagy szolgáltatáshoz, amely nem tartozik a körébe, amely alkalmas az ügyfelek megtévesztésére, a Nett-Center Kft. vagy a weboldalunk lejáratására. Az oldalain található egyes szöveges információk, képek, emblémák, tipográfiai és design elemek a szerzői jog hatálya alá esnek, tilos azokat a Nett-Center Kft. írásos engedélye nélkül sokszorosítani, terjeszteni vagy felhasználni.
 

10. Adatvédelem

A Vásárlók által megadott személyes adatok kezelése az Adatvédelmi törvény hatályos szabályainak megfelelően történik. A Szolgáltató a Vásárlók ezen adatait az adott szolgáltatás teljesítése, valamint a jövőben más szolgáltatásairól való közvetlen tájékoztatás továbbítása érdekében tárolja és kezeli, azt harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja tovább.
 
cégnév: Nett-Center Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
székhely: 9700 Szombathely, Pálya utca 3/c
 

11. Termékek üzembehelyezése

A kerékpárokat összeszerelve, beállítva kapja meg, melynek plusz költsége nincsen.
Ahhoz, hogy a kerékpár szállítható legyen, a kormányt elfordítjuk, kivesszük a pedálokat, illetve adott esetben az első kereket is. Ezen dolgok helyreállítása a Vásárló feladata.  Ezek visszaszerelése után előfordulhat, hogy további beállítások is szükségessé vállnak, ezért ajánljuk, hogy szakszervízben végeztesse el az összeszerelést.
A kormányhoz 5-ös, vagy 6-os imbuszkulcs szükséges, a pedálokat 15-ös villáskulccsal tudja meghúzni. Itt a menetet érdemes a betekerés előtt gépzsírral bekenni. A pedálok betekerésénél figyelni kell, hogy a jobb oldalra a jobb oldali pedált (right felirat), a bal oldalra a bal oldali pedált (left felirat) tekerjék! Az első kerekek visszaszereléséhez is 15-ös villáskulcs szükséges, ha esetleg nem lenne gyorszáras. A BMX kerékpároknál leszereljük a pegeket (ugrálókat), ehhez 15-ös, 17-es, vagy 19-es csőkulcsra lesz szükség.
 
Egyes akkumulátorok üzembe helyezést igényelnek, ami azt jelenti, hogy a csomagolásban található akkumulátorsavat a leírásban szereplő módon bele kell tölteni az akkumulátorba. A feltöltés után 2-3 óra várakozás után az akkumulátor üzemkész állapotban lesz.

 

Kérdése van?

hívjon
most!

+36 30 483 9 001

Elérhetőség

Kapcsolatfelvétel

Cím

9700 Szombathely
Pálya u. 3/C.

Telefon

+36 94 316-74
+36 30 483-9001

Nyitvatartás

hétfő - péntek08:00 - 16:30
szombat09.00 - 12.00